Bild
Nästa artikel

SÅ BLIR EN OMSLAGSBILD TILL

Automobil 5.07 * Bakom kulisserna

Följ med till Lunda flygfält i norra Uppland och se hur bilden på Automobils omslag (5.07) togs. Inget fusk med fotomontage i datorn här inte!

Temat för Automobil 5.07 är konbanekörning - fritidssyssla och bilsport som växer för varje helg. Det måste framgå av bilden, alltså plåtar vi bland konorna på flygfältet.

Fyra knallhattar i A-match - de får stå i fonden.

Och så nya Opel GT i hett A-test, bakhjulsdriven som på beställning. Att sladda och bränna gummi är normalt inte Automobils signum, men det är onekligen ett sätt att skapa lite fart och dramatik i bilder. Det tog några rundor innan bilden satt...

Förare: Peter Holmberg
Omslagsfotograf: Per Hammarsjö
Bakom videokameran: Mattias Stahre
Redigering: David Falk

Klipp nummer två visar hur bilden med Volkswagen Golf GTI Edition 30 på sidan 54 kom till. I många slalomtävlingar används målfålla där det gäller att stanna med precision. För att få lite action i bilden ville vi visa hur det ser ut när man inte riktigt får stopp...
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.