Bild
Nästa artikel
Jon Olssons nya bil

Jon Olssons nya bil

Audi R8 PPI Razor

Gör den i vilken färg ni vill bara den blir svart.

Vi brukar normalt inte uppmärksamma att folk bytt bil men när det gäller den duglige skidåkaren Jon Olsson finns det uppenbarligen ett intresse, så okej för den här gången då.

Den svarta Audi R8 med takbox och alldeles för stor vinge han fortsättningsvis ämnar transportera sig i till allehanda events är ombyggd av två företag. Det ena heter STaSIS Engineering och har gett sig på V10-motorn så att den uppskattningsvis lämnar 710 hk, enligt deras vassaste ”Challenge Extreme”-trimning och det är väl antagligen den Jon Olsson valt. Det betyder att 0-96 km/h (0-60 mph, företaget håller till i West Virginia) klaras på 3,1 sekunder.

Den totala kolfiberklädseln är ett kit som kommer från PPI Automotive Design och heter PPI R8 Razor. Nummerskylten med en massa G:n på kommer enligt bilregistret däremot från en Peugeot 207 av 2011 års modell så den tror vi inte är lika mycket på riktigt.

På jon-olsson.com kommenterar ägaren själv sina nya hjul. Skulle du också vilja ha något i den här stilen?

Taggar: Hem, Nyheter

Kommentarer

#1
Nisse Tuta
2012-04-03 10:02

Vad kör Jon Skolmen theese days?

#2
adhdpc123
2012-04-03 21:00

Ser ut som han inte tänkt vara ute sena vinterkvällar med sin bil...Antagligen dårligt lyse på Jon's nya bil...

#3
Löparcalle
2012-04-03 22:54

Citat Jon Olssons twitter
"I used to think porn involved naked girls. PPI Automotive Design changed that!"
Jag är beredd att hålla med!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.