Bild
Nästa artikel

Julens fulaste bilar

10-lista!

Varken Pontiac Aztek eller AMC Pacer platsar på den verkliga listan över världens riktigt fulaste bilar. Är din fuling med?

 

Så här års dräller listorna in, lika säkert som brysselkålen i grönsaksdiskarna. Världens bästa jullåtar. Världens bästa musikalbum. Världens bästa gitarrister.

Och världens fulaste bilar.

Då vet man redan på förhand hur listorna ser ut. De fulaste bilarna är alltid Pontiac Aztek, AMC Pacer, AMC Gremlin, Fiat Mutlipla, Volvo 262 och … gäääsp.

Same, same. Har folk ingen fantasi, ingen lyfthöjd?

Automobils automobilestetiska råd (AAR) sammanträdde nyligen för att en gång för alla slå fast årets verkliga fullista och nådde vidhängande unisona resultat.

Överklaganden noteras men beaktas icke, men AAR anmodar i ett tillägg alla betraktare att upprätthålla en God Jul.

Taggar: Hem, Nyheter, Bildspel

Kommentarer

#1
Per Berner
2011-12-26 10:03

Protest mot VW 411. Den platsar verkligen inte på listan! Tvärtom är den riktigt prydlig, särskild i Variantutförande. Långt ifrån vacker, ja, men inte alls ful. Och var är alla Bristol? Aztek? Rodius? Scorpio? A-M Bulldog? Marcos?

#2
Nyll
2011-12-29 10:07

Och framförallt var är Nissan Juke?

#3
Tommmy
2011-12-31 13:45

Och på tal om Nissan så borde väl deras GT-R toppa listan.

#4
Jens Fredriksson
2012-01-09 15:51

Bra urval även om jag tycker att Allan förtjänar lite cred ändå, visst är den ful, men den är ärligt och stringent, stilrent ful.
Till skillnad mot en del andra på listan- t ex den hemorrojdformade Forden i getpungsblått var en riktig rysare. Allt Ssang Yong gör blir till fekalier, Saturn är en mardrömscombo av amerikansk skräpkvalitet och Toyotas värsta stomipåsedesign.
Ungefär som den vidriga sedanbastarden av Toyota som trädde in ganska högt på listan...
Mer sånt här, och hoppas att Vi Bilägare startar om Er tidning när deras prenumeranter dött av ålderssvaghet, vilket jag gissar inte kommer att dröja så länge- tidningen verkar skriven för äldre herrar som varit med i Motormännens Riksförbund sedan 50-talet...
Keep up the good work!

#5
ma.t.s.
2012-01-11 21:13

412:an blev snitsigare.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.