Bild
Nästa artikel
Lexus LF-LC avslöjad!

Lexus LF-LC avslöjad!

Läcka!

I ett kort och nu bortplockat bildspel på YouTube avslöjades Lexus stora nyhet långt innan det var tänkt.

Anrika Road&Track står säkert inte alltför högt i kurs hos Lexus just nu. Den japanska lyxtillverkaren kommer att visa en helt ny, radikalt formad sportvagn på Detroitsalongen i januari och hade förstås tänkt sig att hålla det hela så hemligt som möjligt.

Alltså gick man till väga så som alla tillverkare numera gör för att läska motorskribenter och allmänhet och droppade ut detaljbilder i lagom doser i god tid före premiären för att skapa surr inför avtäckandet.

Men Road&Track fick tag på en bild på hela bilen och därmed var "the cat out of the bag": nya Lexus LF-LC som konceptbil avslöjades i helfigur. Alltså vidarebefordrar vi till dig vad vi hittade på Road&Track i tidig morgontimme.

Det är ännu inte mycket känt om bilens teknik, men linjerna har ju något av den extrema Lexus LFA, styckpris knappt femmiljoner kronor, över sig. En skönhet eller ett odjur, vad tycker du? Visa bilden för dina fikarumskompisar och kommentera!

Taggar: Hem, Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.