Bild
Nästa artikel
Nissan GT-R får kaross från Juke

Nissan GT-R får kaross från Juke

Ombyte

GT-R, 530 hk, Juke, Nissan, rykte, skiss, Autoblog, Jalopnik, Carscoop – måndagen blev en så sjukt galen Silly Monday. Snudd på ikon.

Rubriken ljuger. Ännu så länge i alla fall. Nissan Juke får V6-motorn från GT-R ska det ju stå. Femhundratrettio kusar under Jukes fabriksskrynklade front. Det räcker nog för att sätta sådan fart på Juke att karosslinjerna äntligen rätas ut till något snyggare.

Ungefär så lät det under måndagens sedvanliga stöldsurr av rykten, uppgifter, påståenden, omskrivningar och förhoppningar, för att inte tala om rena spekulationer, på internet, hela drösen av bilsajter emellan.

Nästa vecka ska världen få veta mer, fick man också veta, vilket du får reda på här också, på Automobil, som tagit, stulit ska det stå, allt som står i denna förrädiskt artikelliknande text från Jalopnik. Eller om det var Autoblog. Carscoop kanske. Pistonheads? The Truth About Cars kan det ha varit. Vi minns faktiskt inte längre. Det kanske rent av var uppe i hörnet på Blocket.

Här är en teckning på hur skvadern kanske ska se ut i alla fall. Den tog vi från Carscoop. Nej, Autoblog. Det var i själva verket rakt från Tomma Intet.

Taggar: Hem, Nyheter

Kommentarer

#1
Bilofil
2011-09-27 09:05

Nissan "Puke" GT-R, 530 hk. Kan det bli mer Nintendoracer än så?

#2
Roger_Skagerström
2011-09-28 21:56

För att vara så fruktansvärt ful från början så tycker jag den var oerhört snygg i det där utförandet. Säger dock inte så mycket med en teckning. Orginalbilen har en fulhet som är djupt rotad i varje linje.

#3
Jimmy asdf
2011-10-01 03:08

Roger_Skagerströ tyckte också den såg ut som skit tills jag såg en i verkligheten och vart positivt överraskad :)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.