Bild
Nästa artikel
»Är det någon som har numret till kundtjänst?«

»Är det någon som har numret till kundtjänst?«

LEDARE 4.10

Trots att tiden skenar när man har roligt minns jag varenda dag av min tid på Automobil.

Förra årets 365 dagar – de som nonchalant klumpades ihop till sifferkombinationen 2009 – bjöd alla på något speciellt. Trots att tiden skenar när man har roligt minns jag varenda dag, från resan till Berlin i BMW 7 till inköpet av Projekt KFP. När jag tackade ja till erbjudandet att styra landets i mina ögon bästa biltidning klev jag rakt in i en drömvärld kantad av de häftigaste bilarna, bästa skribenterna och vassaste fotograferna. En bilentusiast och tidningsmakare kan knappast kräva mer av sin vardag. Att dessutom ta betalt för det är näst intill skamligt.

Nya Automobil föddes under ett par sömnlösa vårdagar 2009. Med pennorna skenandes över skissblocken tog vi fram det som skulle bli prestandabilentusiastens självklara val i tidningshyllan. En tidning för dig som gillar hög toppfart, starka motorer, moderna klassiker och suveräna byggen. Artiklarna skulle samsas med tunga intervjuer, omfattande köpguider och galna upptåg. Målet var att ta med läsaren på äventyret som utgör vår vardag och bjuda på en högoktanig resa bakom ratten i de häftigaste bilar som finns, befriade från vardagliga tråkigheter och nödvändiga kompromisser.
Med tanke på all positiv feedback som kommer från er läsare vågar jag påstå att vi lyckats.

NU ÄR DET ÅTERIGEN VÅR och nya utmaningar står för dörren. Inom ett par veckor är mitt skrivbord rensat och ledaransvaret ligger på Calle Carlquist. Calle har under sina 25 år i biltidningsbranschen samlat in precis det som krävs för att fortsätta mata dig med det häftigaste som finns i bilvärlden. Tillsammans med Daniel, Magnus, Anders och resten i vänsterspalten kommer han se till att nivån är lika hög som du vant dig vid de senaste åren.


Själv kommer jag att gå över till posten som redaktionschef för Sveriges största biltidning Vi Bilägare. Omväxling förnöjer var det någon som sade, och utmaningar är aldrig fel. En sak är dock säker, innan jag slutar skall jag se till att skaffa mig en prenumeration. Är det någon som har numret till kundtjänst?

Enjoy the ride!

Taggar: Kåserier

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.