Bild
Nästa artikel
»Tiden går snabbt men vi är snabbare«

»Tiden går snabbt men vi är snabbare«

LEDARE 5.09

Vi vässar med ytterligare ett par nya avdelningar. Precis som ni önskat.

Tick, tack, tick, tack, tick och tack. För alla mail som kommit in. Tiden går snabbt men vi är snabbare. Flitens lampa bländar hela förlaget och de kraftigaste skuggorna är de som startar hos Automobil på plan tio. Längst in i hörnet sitter vi, bland fälgar, travar med tidningar och det runda bordet. Ett dedikerat gäng som önskar sig timmar och bensin på bemärkelsedagarna.

Dagarna är varierande. Vi kommer in på led vid sjurycket, slåss om ytterplatserna i garaget, svarar på ett fyrtiotal mail innan en av oss går upp och hämtar dagens första espresso och den fysiska brevhögen. Ritsch, ratsch och filimacmac. Hamrande. Tangenter plågas, telefoner ringer och bilar hämtas och lämnas. Per ropar att bilder är klara för layout och produktionsavdelningen börjar vibrera.

DE GÅNGNA MÅNADERNA HAR har delvis ägnats åt att gå igenom all post. Åsikterna har sprutat genom våra mailhanterares inlådor och att vi har tagit allt på allvar ser du i detta nummer. På sidan 60 hittar du ett återkommande personporträtt. Först ut är Stig Blomqvist, en man som knappast behöver någon vidare presentation, och på sidan 40 gräver vi ner oss i en bil som är något alldeles extra; Christer Lindholms Porsche GT3 cup. Men det är inte allt. Många jobb snurrar i valsarna för att presenteras i nästa nummer, i vilket vi sjösätter nästa generations A-test, en återkommande duell mellan ny och gammal, samt en artikel som definitivt kommer att överraska dig från nummer till nummer.


Det är så vi håller på. Det står sällan still på Automobil. Vi gillar att nöta på varvstoppet och testa gränser, oavsett om vi befinner oss på racerbanan eller i kontorsstolen. Som tur är finns det helger som man kan koppla av med lite bilkörning på. Blir du sugen? Hoppa in i bilen då. Vi har ställt den på sidan 80. Motorn är i gång …

Taggar: Kåserier

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.