Bild
Nästa artikel
»Vi har skruvat upp tempot – hoppas du hänger med«

»Vi har skruvat upp tempot – hoppas du hänger med«

LEDARE 6.09

Nya Automobil har lagt i nästa växel. Detta är magasinet för dig som älskar sportbilar!

Håller du tidningen i din hand och läser detta är du förmodligen fast. Kanske var det omslaget som gjorde att du tog upp den. Eller var det en god väns rekommendationer? Ingen annan tidning på marknaden är lika fokuserad på bilar som är byggda för körning som denna. Den utgåva du håller i din hand är den första av nästa generation Automobil. Målsättningen har varit tydlig under vidareutvecklingen; fler bilar, fler jämförelser, de bästa personporträtten, de hetaste tillbehören och tokigaste upptågen. Medan andra magasin spinner loss på ekonomiska kriser och dalande försäljningar lägger vi tyngd på det som levererar lycka och välmående. För det är ju vad bilar handlar om, eller hur? Åtminstone de bilar som vi gillar – du och jag. Calle och Daniel är likadana, för att inte tala om Anders, Per och Magnus …

HEMLIGHETEN BAKOM Sveriges bästa biltidning ser du till vänster. Bakom de svartvita fotografierna döljer sig allt från bilbyggare och trendkännare till racetekniker och språklärare. Gemensam nämnare är förkärleken till bilar som är byggda för att köras, där föraren sätts i centrum. Våra personliga favoriter är utspridda över ett sekel, med stor variation, vilket är till god hjälp när vi skall förstå oss på de sportiga bilarnas tidlösa historia. Grundinställningen är positiv och vi är noga med att analysera varför bilarna över huvud taget existerar. I testerna lägger vi kraften på det som gör modellerna speciella och berättar sedan hur väl de träffar sin av tillverkarna utmejslade målgrupp. Det är så vi räddar dig från att köpa grisen i säcken och falla för en haussande reklamkampanj eller ett rykte, både när det gäller begagnat och nytt.

Automobil har skruvat upp tempot avsevärt. Hoppas att du kan hänga med.

Taggar: Kåserier

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.