Bild
Nästa artikel

10-årsfest för Audi TT

Klubb

Första generationen Audi TT firade 10-årsjubileum och firades ordentligt av nästan 100 deltagare.

I Pukeberg Glasbruk som är ett av Sveriges äldsta och mest välbevarade glasbruk startade träffen med visning av TT-prototypen från 1995. Anknytningen till design är mycket stark, här ligger Kalmar Högskolas Designutbildning och Arkiv för Svenska Formgivning, alltså mycket passande för en designikon som Audi TT. Här visades också en råkaross av generation II, mycket uppskattat bland deltagarna då de kunde se i detalj hur den TT är uppbyggt till största del i aluminium (Audi Space Frame).

Därefter körde vi TT bilarna till Kalmarsundsparken för bilutställning. Här erbjöds en obeskrivlig känsla med en omgivning av lummigt grönområde, slott och sjöhorisont. Frihetskänslan och välbefinnandet var på topp bland alla TT-ägare som under några timmar flanerande bland en fantastisk flora av Audi TT.

Sedan genomförde vi kortegekörning genom gamla stan i Kalmar. Upplevelsen av sammanhållning var total.
Sportbil ska köras aktivt och på Syab Trafikcenter i Kalmar avslutade vi dagen med körning på en rundbana. Här fick TT-förarna testa sina körkunskaper och lära känna sin bils prestanda och under säkra förhållanden.

Därmed var 10-årsdagen till ända och vi minns denna fantastiska höstdag med naturens alla färger, klarblå himmel och fokus på våra ögonstenar - Audi TT.
Taggar: Nyheter
10-årsfest för Audi TT
10-årsfest för Audi TT
10-årsfest för Audi TT
10-årsfest för Audi TT
10-årsfest för Audi TT

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.