Bild
Nästa artikel
AC Schnitzer tolkar BMW X3

AC Schnitzer tolkar BMW X3

TUNING

Man kan inte beskylla AC Schnitzer för att ta i från tårna när X3 ska förädlas. Diskret men väl genomarbetat dock.

När AC Schnitzer gör sin tolkning av nya BMW X3 (F25) går man varligt fram. Visuellt rör det sig om ny frontspoiler, en takvinge på bagageluckan och olika fälgerbjudanden. När det kommer till inredningen blir det några detaljer till.

Oavsett så gör man arbetet grundligt. För att få en ny frontdetalj godkänd måste bilen genomgå nya krocktester för fotgängarskydd. Det har AC Schnitzer kostat på sig, du kan se resultatet HÄR.

Den som vill ha förändrad kördynamik kan i dag bara få trim till xDrive20d där effekten höjts från 184 hk till 218 hk. Något senare kommer trim till stora dieseln xDrive30d.

Övrigt tillval är sportavgassystem till bensinmotorerna. För dieslarna finns bara nytt slutrör i den speciella AC Schnitzer-designen.

Tre olika fälgdesigner finns till X3. Dimensionerna är 18 till 22 tum. Ovanpå detta erbjuds sportfjädring. Om den bara är hårdare eller även sänker bilen framgår inte av informationen.

I kupén finns uppgraderingar för växelväljaren, pedalerna, golvmattorn och det speciella iDrive-reglaget som liknar en fälg. En sportratt är under utveckling. 

Taggar: Nyheter, Hem, BMW, BMW X3
AC Schnitzer tolkar BMW X3
AC Schnitzer tolkar BMW X3
AC Schnitzer tolkar BMW X3
AC Schnitzer tolkar BMW X3

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.