Bild
Nästa artikel

Aston Martin släpper skidor för den kräsne

PRYLAR

Lifestyleprodukter betyder allt mer för tillverkarna då de knyter sina kunder till märket på livstid. Nu släpper Aston Martin ett par skidor.

Skidorna går under namnet DBS Prague Skis och är handgjorda av den österrikiska skidspecialisten Differences. Färgerna som finns tillgängliga är de som biltillverkaren använder för sina bilmodeller; Morning Frost White, Quantum Silver, Almond Green och Silver Blonde.

Skidorna är handbyggda av aluminium, kolfiber och diverse spännande kompositmaterial. Formen skall vara rena drömmen för både freestyleåkaren och den som slappglider i pisten. Den ultimata allroundskidan enligt tillverkaren själv.

Finns i längderna 159, 166, 173 och 180 cm. Du som vill ha någon av de andra färgerna Aston har på lagerhyllan kan självklart få det, men då kostar det extra. Skidorna levereras med bindningar eller utan.

Du som vill åka ståndsmässigt i pisten tar kontakt med din återförsäljare av Aston Martin. I Sverige betyder det ett besök hos Callisma, vilka du hittar här!
Taggar: Nyheter
Aston Martin släpper skidor för den kräsne

Kommentarer

#1
Brittson
2010-02-10 18:24

Glidare. Rätt ordval.

#2
Ada
2013-11-18 08:46

skriver:Lari, jag behc3b6ver hjc3a4lp. Jag har fc3b6rsc3b6kt med den hc3a4r slideshowen 5 gc3a5nger fc3a5r inget rstaleut. Och nc3a4r det hc3a4nder nc3a5got sc3a5 blir det bara fel, men ingen header dyker upp..:( Vad ska jag gc3b6ra? Just nu har jag tagit bort koden. Men skulle man gc3b6ra nc3a5got i stilmallen. Jag c3a4ndrade bara i kodmallen:S

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.