Bild
Nästa artikel

Automobil nr 3.07 * Familjeracernumret

Ute nu!

Automobil hårdtestar de läckraste familjebilarna. Allt ifrån det superbilliga köplustkapet Alfa Romeo 156 till den exklusiva Maserati Quattroporte sätts under luppen.

A-MATCH! 4 HETA SPORTSEDANER
Jo, det finns överkomliga, sportiga och
personliga familjebilar som inte heter BMW eller Audi. Vi tubbar ihop
en kvartett som kan vara riktigt bra alternativ: Alfa Romeo 159 Q4,
Lexus IS250, Mazda6 MPS och Opel Vectra OPC.

A-TEST AUDI S8 VS. MERCEDES E63 AMG
Hård slagväxling i tyskt tungviktsmöte. I ena ringhörnan Audi med 5,2-liters V10 från Lamborghini och 450 hk, i andra Mercedes med ny 6,3-liters V8 som utan kompressor eller turbo ger 514 hk. Vår testingenjör Jonas Jarlmark håller i domarpipan.

KÃ-PLUST I PRISKLASSER
Vi ger tips om de roligaste famljebilarna i fyra olika prisklasser. Vem kan motstå en frisk Alfa Romeo 156 för 50 000 kr eller tacka nej till en gnistrande VW Phaeton med W12 för 400 000 kr?

3 x MASERATI QUATTROPORTE
Maserati har fått allt bättre fart under hjulen. Häng med Calle Carlquist och Per Hammarsjö på avspänd långresa genom Sverige i delikatesserna Quattroporte Executive och GT. Dessutom provkör vi den nya, sexväxlade automatversionen.

KLASSIKER BMW M535i E28
Strikt, snygg, snabb och sällsynt - en av 1980-talets verkliga höjdarsedaner har alla trumf på hand ännu 20 år senare. Eric Lund berättar historien och kör ett verkligt toppexemplar.

ÄR BORAT HEMMA?
Vår utsände Kenneth Olausson hakade på en osannolik drömresa, denmoderna upplagan av det klassiska loppet Paris-Peking. Följ med genom Kazakstan på ett oförglömligt äventyr!

ANTIKRUNDAN
Saab bevisar att gammal är äldst med 9-5 2.3 Biopower.

BERÄTTA OM DIN TUFFA FAMILJEBIL!
Har du en klassiker eller en rykande färsk tuffing som familjebil? Skriv om den på vår Reader's Collection-avdelning här på Automobil.se.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.