Bild
Nästa artikel

Bob Lutz kastar in handduken

Nyheter

Bilvärlden blir en kraftfull personlighet fattigare i slutet av året då Bob Lutz, bilchefen som inte skräder orden, går i pension. Det innebär att han slutar sin aktiva karriär vid 77 års ålder.

Robert Lutz har under större delen av sitt liv arbetat i bilindustrin. GM, Ford och Chrysler har alla varit hans arbetsgivare och han har bland annat varit ansvarig för utvecklingen av så skilda bilar Ford Sierra, Chrysler Prowler och Dodge Viper. Den senaste tiden har han arbetat som utvecklingschef på GM och i april efterträds han av Thomas Stephens. Resten av året arbetar han som rådgivare åt ledningen.
Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
Karen
2013-11-18 04:04

Jag gjorde samma sak idag. Det vill se4ga tog bort ogfrerdievinren. Fe5r se om jag har ett spamhelvete att ve4nta nu.God resa! Vet inte vart du ska men det le5ter he4rligt i alla fall!Fast ps. Den ff6rvre4ngdra igenke4nningstexten finns fortfarande kvar. Om det var den du ville ha bort?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.