Bild
Nästa artikel
Bugatti Veyron i 24 karats guld

Bugatti Veyron i 24 karats guld

Guldfeber!

Världens dyraste bil blir ännu dyrare – och mycket, mycket mindre!

Bugatti Veyron är världens dyraste serieproducerade bil. Om du redan slantat bortåt 15 miljoner för att få ditt exemplar och ändå har pengar över – köp en till i rent guld!

Priset motsvarar 25 miljoner kronor och du slipper besväret att hyra en lyftkran för att få hem bilen eftersom guld-Veyron är tillverkad i skala 1:18. Det är den Liverpoolbaserade lyxblingaren Munich & Stuart Hughes som säljer skapelsen, men bara till tre kunder. Fler exemplar av Bugatti Veyron i 24 karats guld och diamantdetaljer i 7,2 karat blir det inte. Tillverkningen av bilen sker hos Robert Gülpen Engineering i Tyskland, se www.guelpen.com

Givetvis är bilen utsökt arbetad in i minsta detalj. Se bara till att köpa leksakerna i rätt ordning: först den riktiga bilen, sedan juvelen. Annars bedömer vi dig nog som dum på riktigt.

Vill du satsa på något mer jordnära föreslår vi en iPad i guld och diamanter, en diamant-Blackberry eller något annat kul ur sortimentet. Välj själv på www.stuarthughes.com

Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
Jocke Lund
2010-06-15 13:49

Vad hände med "värd sin vikt i guld"...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.