Bild
Nästa artikel
Carlsson tolkar Mercedes SLK

Carlsson tolkar Mercedes SLK

TUNING

Trim- och stylingfirmorna har börjat sätta tänderna i tredje generationen Mercedes SLK. Här är Carlssons bidrag.

Purfärska Mercedes SLK är en på många sätt fulländad bil. Men inte enligt Carlsson, de har lyckats hitta detaljer som tål att uppdateras omgående. Vi börjar med frontspoilern, vingen på bagageluckan och nya inramningen av de lika nya fyrkantiga ändrören på det mer friflödande avgassystemet.

Originalgrillen byts mot nytt galler i kromat stål för att matcha frontspoilern. Längs sparklådorna löper karossbreddningar som ger bilen ett lägre intryck. Den som önskar mer väljer sänkningssatsen på 30 mm och fälgar i dimensioner från 18-20 tum.

Interiören kan få nytt och mer påkostat skinn, med fritt färgval för den som är beredd att betala. Här finns också dekorpaneler i kolfiber eller trä, aluminiumpedaler och växelväljare med Carlsson-logotyp.

Carlsson trimmar så klart också. SLK 200 ger normalt 184 hk med kan uppgraderas till 211 eller 224 hk istället. SLK 250 får effekten höjd från 204 hk till 231 eller 239 hk, ingen stor skillnad där.

I Sverige förs Carlssons sortiment av Specialfälgar AB.

Carlsson tolkar Mercedes SLK

Kommentarer

#1
Ayaz
2013-11-18 09:51

skriver:Hejhej Thua! Om du vill att bloggen ska se bdreare ut skrollar du ner till wrapper i stilmallen, och e4ndrar till ett hf6gre tal, pracis efter de4r det ste5r width: Hoppas det hje4lpte..

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.