Bild
Nästa artikel
Chevrolet Camaro tappar taket

Chevrolet Camaro tappar taket

TOPLESS

Titta, Chevrolet Camaro Convertible är officiell. Men ändå inte. Bilderna finns bara på Facebook. Mottagandet verkar gott.

Har måhända nätverket Facebook tagit över för mycket nu. När Chevrolet premiärvisar Camaro Convertible väljer man att göra det via en Facebook-grupp. På General Motors mediasajt finns ingen information, inte heller ett ord nämns på Chevrolets internationella hemsida.

På Facebook får vi däremot veta att nästa kapitel i framgångarna för Camaro är denna cabrioletversion som når handlarna tidigt 2011.
Motormässigt blir det samma maskiner som för Camaro Coupé. Det innebär den nya direktinsprutade V6-motorn med 312 hk. Den hårigare SS-versionen har V8 på 6,2 liter och 432 hk.

Vill du se bilen med egna ögon innan du skriver under en beställning. Bege dig till Los Angeles och besök bilsalongen som öppnar 19 november. 
Chevrolet Sverige tar inte in Camaro Coupé. Vi vet ännu inte hur man ställer sig till cabrioleten. Men det finns visserligen många sidoimportörer.

Mottagande internationellt verkar gott. Facebook-sidan Chevy Camaro gillas i skrivande stund av 498 861 personer. Ska du bli nästa? Kommentera!

Länk till Facebook

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.