Den förbjudna Top Gear-navigatorn

Den förbjudna Top Gear-navigatorn

Publicerad 2012-07-30 11:20
Nyheter

Det är få som vet men Jeremy Clarkson gjorde en specialversion av navigatorn TomTom med hans egen röst, men den skrotades av BBC. Nu säljs den på Ebay!

Trots att BBC ställde sig i vägen och tvingade TomTom att skrota produkten så finns den nu tillgänglig på Ebay för 199 brittiska pund! Ett billigt pris för att få nedlåtande kommentarer om din bil, att du borde öka farten på motorvägen (Power!) och att bilen du passerade är bättre än din (Sweet!).

Orkar du inte med Jeremys röst kan du ställa in den på Stig-mode, vilket gör den knäpptyst. 

Enligt beskrivningen kommer navigatorn med Top Gear-ikoner, röstkontroll och nedladdningsbara kartor för länder som inte är England.

Något du skulle kunna tänka dig i ditt liv?

Du hittar den på Ebay här.

Artikeln har
4
kommentarer

Ett ännu mer ingående svar finns tillgängligt här från Top Gear Sverige: http://www.facebook.com/TopGearSverige/posts/344836958929178?notif_t=sha...

Hej, Top Gear versionen av GO 820 Live blev en limited edition, dvs den förbjöds inte, men skulle inte tillverkas i fler exemplar än den första batchen. Mvh TomTom Sverige

Där ser man! Vad konstigt att den säljs i Europa men inte i Storbritannien, den kanske hann gå ut till lagren innan BBC fick stopp.

Vet inte om det är samma men TomTom Go Live 820 Top Gear Edition (Europa) har sålts ett tag i Svenska butiker så man måste inte gå till ebay.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1032857

Skriv ny kommentar

Skriv ny kommentar

  • Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
Genom att skicka detta formuläret, så accepterar du Mollom integritetspolicy.
Senaste nytt

Klicka här för att se hela listan med återförsäljare av tidningen Classic Cars. Vi finns hos 1418 handlare runt om i landet. Hoppas att du hittar en nära dig! 

Följ Automobil på Facebook

Få vårt nyhetsbrev gratis

Klassiker från Klassiker