Bild
Nästa artikel

Direktrapport från Sveriges häftigaste bilmässa

BILDSPECIAL

Vi ger dig bilderna från VIP-kvällen på MPH-mässan, tillställningen där landets mest exklusiva bilar är samlade på ett och samma ställe. Bland uppstickarna hittade vi bland annat elbilen Tesla och nya KTM X-Bow. Två av bilarna som passade på att göra Sverigepremiär.

MPH-mässan är tillställningen för dig som ledsnat på att kryssa mellan förnuftiga familjevarianter för att nå de åtråvärda russinen i bilkakan. Bland de representerade tillverkarna hittade nyfikna besökare bland annat Lamborghinis nya LP 560, Koenigseggs etanolmonster CCX, Maserati Gran Turismo, Porsche 911 Targa 4S och Mercedes SLR McLaren 722.

Bentley visade upp Flying Spur Speed, en superlimousin god för långt över 300 kilometer i timmen, fullproppad med allt från 1100 watts musikanläggning till W12 med över 600 hästar. Ytterligare en sverigepremiär skedde på Wiesmanns golvyta i form av nya MF5; en tidsenligt färgsatt roadster byggd med avancerad teknik inbakad i klassiska former.

Listan kan göras lång på godbitar. Du som inte kan besöka evenemanget, som pågår för fullt i Svenska Mässans lokaler intill Gothia Towers, bör viga några minuter åt Automobils bildspel. Enjoy.

SE BILDSPELET!

Taggar: Nyheter
Direktrapport från Sveriges häftigaste bilmässa

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.