Bild
Nästa artikel
Ecclestone frånvarande vid Tysklands GP

Ecclestone frånvarande vid Tysklands GP

Nyheter

Bernie Ecclestone, den stora F1-chefen, har inte setts till på Hockenheim än så länge. Vilket har lett till rykten om att han är rädd för att bli arresterad.

Flertalet tyska tidningar - bland annat FT Deutschland, Suddeutsche Zeitung och Munnchner Merkur - säger att den korrupta f.d. bankiren för F1, Gerhard Gribkowsky, den här veckan har spenderat åtta timmar med tyska åklagare. 

Samtalsämnet ska tydligen varit möjliga anklagelser mot Ecclestone. Åklagarna har valt att inte kommentera. "Vi avslöjar inga detaljer under vår utredning" sa en talesman.

Ecclestone insisterar på att han inte är borta från Tyskland den här helgen för att han är rädd för att häktas under anklagelser om korruption. 

"Jag har inget att göra med undersökningen" säger Ecclestone.

Stora F1-sponsorer är inte lika övertygade. The Times har rapporterat att företag som UPS, Allianz och Petronas har "undersökt detaljerna" i Gribkowskys situation. 

"Stora företag är väldigt angelägna om att inte bli involverade i något som kan skada deras rykte." sa en källa. 

Om han dyker upp återstår att se, Ecclestone har kommenterat att han skulle vara på plats igår men vi har inte hört något mer.

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.