Bild
Nästa artikel
Ett väldigt ensamt Nascar-fan

Ett väldigt ensamt Nascar-fan

Nyheter

Vanligtvis brukar publiken på ett Nascar-race vara minst sagt energiska och livliga, men en kvinna i Michigan hade den direkta motsatsen som sällskap - sin kompis som dog för två år sen.

Enligt en rapport från MLive så spenderade 72 år gamla Linda Chase två år med att kolla på Nascar med sin döda kompis Charles William Zigler. Efter Ziglers död satte Chase honom i en stol för att hålla henne sällskap. 

Hon förnekar det hela, men man har kommit fram till att Zigler har dött någon gång runt jul 2010. Polisen upptäckte nyligen Zigler i Chase hem. 

Chase berättade att Zigler var den enda som "var snäll mot mig". Chase höll honom klädd och ren efter att han dog. Hon pratade med honom, vi gissar utan särskilt mycket gehör, och kollade på Nascar med honom. 

Utöver att behålla kroppen så har Chase skrivit och hämtat ut pengar i Ziglers namn. Hon har försökt hitta ett sätt att betala tillbaka, men misstänker att hon kommer att hamna i fängelse. Polisen tittar nu på anklagelser som kan ställas mot Chase.

Även fast det är en något sjuk historia så finns det ändå en ganska stor tragik i att leva med en död människa i två år som sällskap. Nu hoppas vi på färre fall av påtvingat Nascar-tittande. 

Via Jalopnik.

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.