Bild
Nästa artikel
Ferrari F70 fotad framifrån

Ferrari F70 fotad framifrån

Nyheter

Vi har tidigare kunnat se bilder på Enzo-ersättaren bakifrån och nu har det kommit bilder från WCF som visar F70/Enzo II även framifrån. Vilket gap!

Bilden togs under en testsession i Maranello. Testbilen börjar ta mer och mer form än tidigare varianter, som mest var rejält ändrade versioner av en 458 Italia. Man ser fortfarande spår av 458, framför allt i fronten, men den mest framhävande designen som ser ut att vara fastställd är den bakre rutan som är väldigt lik den på P4/5 competizione. 

Specifikationen är självklart ett mysterium och kan bara gissas i dagsläget, vilket är precis vad vi ska göra!  Spekuleringar har pratat om en 6.2-liters V12:a med det tidigare omtalade HY-KERS-systemet (som KERS, fast miljövänligare). 

Detta skulle troligtvis leda till en kombinerad motorkraft på runt 920 hästkrafter, vilket skulle möjliggöra 0-100 på runt 2.5 sekunder och en toppfart på över 400 km/h.

Det vi vet med säkerhet dock är vad Ferraris VD Amedeo Felisa har berättat, vilket är att bilen kommer ha samma kolfiber som tillverkarens F1-bilar. Det vill säga lättare och starkare än Enzo och F50. 

Källa: WCF

Taggar: Nyheter, Hem, Ferrari
Ferrari F70 fotad framifrån
Ferrari F70 fotad framifrån
Ferrari F70 fotad framifrån
Ferrari F70 fotad framifrån

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.