Bild
Nästa artikel

Ferrari gör en CC

Spy shots * Automobil Secret Service

Lagom till att Ferrari lanserar en teasersajt för sin nya lilla GT-modell med fällbart plåttak kan vi publicera de senaste spionbilderna på den spännande lilla bilen.

Ursprungligen skulle modellen ha producerats av Maserati, men Ferrari tog över ansvaret för projektet och modellen kommer troligtvis att döpas till Grand Tourer.
Bilen är 2+2-sitsig men mindre än flaggskeppet 599 GTB Fiorano och den största nyheten är att GT får ett fällbart plåttak. Förutom specialmodellen 575 Superamerica är detta koncept helt nytt för Ferrari.
Under fronthuven sitter en modifierad version av V8:an från Ferrai F430 och växellådan blir av F1-typ med växelpaddlar på rattstången.
Ferraris policy är att manuell låda är tillval snarare än standardutrustning och det är möjligt att man skippar den manuella lådan helt för den nya GT-modellen.
Ferrari har lanserat en teasersajt, www.ferrarigtcountdown.com (klicka på länken i högerspalten), där man kan se några teaserbilder och lyssna på motorljudet.
Bilen ska presenteras officiellt på Parissalongen i september och fram till dess kommer man att fortlöpande att uppdatera sajten med mer material.

HAR DU MER INFO OM HEMLIGA BILAR?

Har du fotograferat en hemlig bil?

Har du mer info om nya Ferrarin eller någon annan hemlig bilmodell?

Mejla red@automobil.se eller ring 08-736 12 42.

Taggar: Nyheter
Ferrari gör en CC
Ferrari gör en CC
Ferrari gör en CC
Ferrari gör en CC
Ferrari gör en CC
Ferrari gör en CC
Ferrari gör en CC
Ferrari gör en CC
Ferrari gör en CC
Ferrari gör en CC
Ferrari gör en CC

Kommentarer

#1
Nishu
2013-11-18 16:01

Om man ge5r ut pe5 stan se5 visar man automatiskt upp sig ff6r andra me4nniskor. Man syns och kasnke till och med hf6rs om man pratar med ne5gon. Visst e4r det ve4l helt okej de5 att spotta lite pe5 den me4nniskan, se4ga att hon e4r korkad och ful? Jag menar, hon gick ju ut i offentligheten sje4lv, och de5 fe5r man ve4l ste5 sitt kast? Man fe5r ve4l vara beredd pe5 att bli slagen och he5nad om man kommunicerar eller integrerar med andra me4nniskor? Nej ske4mt e5sido, det luktar rutten och besk avundsjuka le5ng ve4g om ne5gra av ovanste5ende kommentarer om Lassbo. Jag har ockse5 le4st hennes blogg och den e4r grymt rolig. Tjejen har sje4lvdistans och ve5gar sticka ut och vara sig sje4lv, oavsett samhe4llets ff6rve4ntningar och ideal. Det e4r respekt! Fler borde vara lika modiga, de som tf6rs!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.