Bild
Nästa artikel

Gemballa injicerar sportgener i Cayenne

NYHETER

Förädlingsföretaget Gemballa - specialiserade på ombyggnad av Porschar - tar i för kung och fosterland när de presenterar Tornado 750 GTS.

Det är förhållandevis få saker som är kvar från originalbilen Cayenne GTS. Målet för Gemballa har varit att tvätta bort SUV-känslorna och bygga en riktig sportbil för dig som vill se vägen från ovan. Stora delar av karossen är ombyggda av kolfiber för att skapa en konstruktiom som bättre klarar påfrestningarna under kurvtagning. Nosen är förlängd med 60 mm och stor vikt har lagts vid att generera ett högt marktryck. Gemballa har även förlängt bakdelen på bilen för att skapa ett sportigare utseende.
Inne i kupén är det trängre än vanligt. I GTS 750 kan bara fyra åka samtidigt och färgkombinationerna du kan välja är oändliga.

Motorn är uppborrad till fem liter och försedd med två stora turboaggregat. Bromsarna tvångsmatas med kylande friskluft via två separata fläktsystem och den stora vinkelåttan lämnar 750 hk på topp. Vridmomentet anges ligga på 1050 Nm.

Pris får du bara när du visar seriöst intresse. Men räkna med att få hosta upp strax under 3 miljoner.
Taggar: Nyheter
Gemballa injicerar sportgener i Cayenne
Gemballa injicerar sportgener i Cayenne
Gemballa injicerar sportgener i Cayenne
Gemballa injicerar sportgener i Cayenne

Kommentarer

#1
began
2009-11-30 16:09

Ser ju helt sinnessjuk ut. Fast jag gillar den nog ändå. Eller inte. Eller kanske. Eller in...

#1
Edward S
2009-12-07 10:36

Jag trodde inte att Porsche Cayenne kunde bli fulare. Jag hade fel. Väldigt fel.

#1
BEGAN
2009-12-10 10:56

Jag tycker inte att den är ful från början, men här vet jag inte vad jag skall tycka. Lite för plastig, men förmodligen kommer man tycka att den är asgrym så fort man har kört den.

Får väl vänta till att någon på tidningen får en lyxig inbjudan och kan skriva en artikel om den tills man får veta.

#2
Gustavo
2013-11-19 01:28

Hey, you're the goto exetpr. Thanks for hanging out here.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.