Bild
Nästa artikel

Honda 3RC mer lik motorcykel än bil

GENÈVE 2010

Honda är en av flera tillverkare som visat upp elfordon anpassade för endast en person. Framtiden enligt vissa, teknisk show-off enligt tillverkaren själv.

Honda 3RC drivs av en elmotor och rullar på motorcykeldäck. Föraren är inkapslad i den lilla plastbubblan och endast huvudet sticker upp i det fria.

Modellen är framtagen av Hondas designcenter i Milano och rullar på motorcykeldäck. Ändrar riktning gör du med hjälp av styre och i svängarna lutar hela konstruktionen, vilket tillåter en högre kurvhastighet utan att fordonet riskerar att välta.

Den lilla glasbubblan över sittbrunnen fälls undan med ett knapptryck och är bara stängd när Honda 3RC är parkerad. Motorn sitter bak i konstruktionen och framtill, nedanför förarens fötter, finns ett låsbart bagageutrymme.

Flera rykten har skvallrat om en framtida produktion, vilket Honda själva avvisar. Honda 3RC kommer inte att nå de stora massorna utan är enbart ett konceptfordon och en uppvisning i avancerad teknik.
Taggar: Nyheter
Honda 3RC mer lik motorcykel än bil
Honda 3RC mer lik motorcykel än bil

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.