Bild
Nästa artikel

Hybriddrift i Lagonda?

Nyheter

Brittiska Aston Martin visade ett förslag på hur en ny Lagonda kan se ut i våras. Nu ryktas det om hybriddrift i en eventuell produktionsversion.

Det är den holländska sajten Autotelegraaf.nl som rapporterar att Aston Martins nya Lagonda kan få hybriddrift. När Aston Martin visade en koncept-suv på Genèvesalongen i våras fick de utstå mycket kritik för att den högbyggda bilen inte låg i tiden.

Om det kommer en ny Lagonda, i suv-kostym eller ej, skulle kritikerna möjligen tystna om drivlinan var lite grönare. Ett tecken på att planerna på en ny Lagonda inte är skrinlagda är att det nyligen dök upp nya bilder på Lagondakonceptet på Aston Martins presssajt. Och med tanke på att tillverkare som Mercedes och BMW bygger lyxbilar med hybriddrift och till och med Lamborghini visat intresse för tekniken, är det inte allt för långsökt att tänka sig en Lagonda med hybriddrift.

Från Aston Martinhåll är det dock locket på. Högste chefen, Ulrich Bez, säger att den nuvarande tekniknivån inte passar Aston Martins karaktär. Tro't den som vill...
Taggar: Nyheter
Hybriddrift i Lagonda?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.