Bild
Nästa artikel
Hyundai Genesis Coupe: nya bilder

Hyundai Genesis Coupe: nya bilder

Nyheter

Hyundai har släppt bilder på nästa generation av Genesis Coupen. Troligtvis ökar effekten till 333 hästkrafter. Hyundai som väcker habegär?

Jag är nog inte ensam om att tänka på den vedervärdiga skapelsen från nittiotalet när jag läser orden Hyundai och Coupe. Tack och lov har Hyundai Genesis Coupe ingenting gemensamt med den utöver namnet.

Hyundai Genesis Coupe är bakhjulsdriven och här är bilderna på den senaste generationen. Vi vet egentligen inte så mycket om bilen men det ryktas om en V6:a på 3,8 liter och 333 hästkrafter.

Kommentarer

#1
Mogren
2011-11-18 09:12

Ok, det är nu man ska vara open minded och säga att märket inte spelar någon roll - bara bilen levererar. Men jag kan aldrig, aldrig, aldrig se mig själv köpa en Hyundai. Hur kul eller speciell den än är.

#2
Kryddan
2011-12-01 18:58

Mogren. Just wait and see... Så sant att det är svårt att föreställa sig en korean. Har en vän som jobbar som konsult hos bland annat BMW med framvagnsdetaljer. Han säger att inom företaget snackar man mycket om Hyundai samt Kia. Att de är det verkliga hotet framöver. De har en bra bit kvar men kunnande och processhastigheten hos Koreanerna är i många fall högre.
Ett tips kolla hur Huyndais nya jättelimpa säljer i staterna och tar köpare från BMW, Audi och Merc.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.