Bild
Nästa artikel
"Inget F1 i New Jersey"

"Inget F1 i New Jersey"

Nyheter

Eller, det beror på när du frågar Bernie Ecclestone i alla fall. Han ger återkommande olika svar i media och ett amerikanskt race ser osäkert ut.

Det är nu tredje gången som Ecclestone ifrågasätter hållbarheten av ett race i New Jersey, USA, nästa år. 

Den här gången har Tom Cotter gått ut efter 81-åringens kommentar och insisterat på att förberedelserna inför racet faktiskt ligger före planeringen. 

Men i lördags sa Ecclestone till BCC: "Nej. Definitivt nej." 

Han lägger sedan till att "om de kan få den (banan) färdig och bekräfta till oss att det är gjort, så visst, då är de på kalendern", vilket skapar ytterligare förvirring. 

Sebastian Vettel och David Coulthard har tidigare besökt New Jersey för att marknadsföra eventet. Vettel har sagt att det vore suveränt om det blir av men att "banan inte är någonstans nära att bli färdig". 

Coulthard hade liknande åsikter. "Dom tror att dom ligger före i planeringen. Dom pratar om tolv månader bort, men det är mycket arbete - vägen är så böjd i mitten". 

Diskutera: Även om New Jerseys race skulle bli av, tror du att det kan bli lyckat och inte som den katastrof som skedde 2005? 

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.