Bild
Nästa artikel

Italiensk vårfrossa vid Skokloster!

TRÄFF

Dags för årets traditionella storträff med italienska förtecken i Mälardalen - massor av härliga bilar, motorcyklar och människor. Automobil och förlagskollegan Klassiker kommer självklart att vara på plats. Fräs dit du också!

Räkna med hundratals läckerbitar på två och fyra hjul när Club Alfa Romeo (CAR) för kanske femtonde gången i ordningen (ingen håller riktig koll) bjuder in till gloriös vårmönstring av allt det bästa Italien någonsin erbjudit.
Platsen är Skokloster, precis som vanligt, och dagen 1 maj, precis som vanligt.
- Träffen uppstod som en idé när jag och motorjournalistkollegan Robban Pettersson satt och mumsade på en massa semlor och grunnade på evenemang för många, många år sedan, säger Bengt Dieden, journalist, skribent, konferencier vid Automobil Classic Cars på Rosersberg, Maseratiman, vandrande lexikon - ja, you name it.
- Från att vara ett mer eller mindre spontant möte för kanske 20-30 personer har det vuxit och vuxit, men karaktären av avslappnad och kul tillställning är fortfarande väldigt speciell på Skokloster.
CAR har sitt klubbtält på plats och Automobil och Klassiker sitt. Vi gjorde entré vid förra årets träff och tänker bidra med en del programpunkter och en tipsrunda, kanske av lite annorlunda slag denna gång.
Allt du vill veta hittar du på www.alfaromeo.org, sedan är det bara att sadla din ädla springare vare sig den heter Alfa, Beta, Lancia eller något annat italienskt vackert i förnamn.
Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
Micke Werkelin
2009-04-27 00:48

Förlåt, det blev fel i förra kommentaren. 1994 var året för den första stora gemensamma träffen för iyalienska bilar & MC på Skokloster.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.