Bild
Nästa artikel
M3 GTS kommer med kompressor

M3 GTS kommer med kompressor

trim

Tyska BMW-trimmaren G-Power har börjat ta emot exemplar av exotiska M3 GTS. Med kompresshjälp stiger effekten till …

Ultimata, om än något dyra, versionen av BMW M3 är självklart GTS. Här lämnar V8-motorn 450 hk. Det är inte effektökningen på 30 hästkrafter som är mest intressant. BMW har även gett bilen en avsevärd bantningskur och lyckats sänka vikten med cirka 155 kg.

Enligt devisen mycket vill ha mer uppstår ett behov av trim så fort de första ägarna fått sina bilar levererade. Den som kör sin bil till G-Power får kompressorn G-POWER’s SK II CS ”Sporty Drive” installerad mot en viss ersättning. Beloppen dock okänt.

Effekten springer upp till norr om 600-stecket men mer exakta än så är inte BMW-trimmarna i sitt pressmeddelande. En annan sak att notera: G-Power uppger att GTS-upplagan består av 220 bilar. Enligt de uppgifter vi fått (läs bland annat Daniel Östlunds fantastiska provkörning som du hittar här till höger) från BMW skulle det röra sig om 150 exemplar. Volymen kan ha skruvats upp.

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.