Bild
Nästa artikel
Man rammade General Motors kontor

Man rammade General Motors kontor

Nyheter

Det blev en ovanlig dag för Renaissance Center, General Motors högkvarter i Detroit. Det hela började som en mindre olycka men eskalerade för ägaren av en Chevrolet.

Det började som en mindre olycka då ägaren av en Chevrolet Monte Carlo svängde längst med uppfarten men råkade kollidera med GMs byggnad, något som skapade en lätt glasskada.

Mannen väntade på att polisen skulle komma till platsen för att skriva en rapport om händelsen, enligt den lokala bloggaren Ferndale 115 så började mannen bli irriterad. 

Bloggaren berättar att ett av vittnena hörde föraren skrika på en av vakterna och att "om han skulle hamna i fängelse för att ha kört in i byggnaden kunde han lika gärna köra rätt igenom den".

Det var då som Monte Carlon blev ett bensindrivet verktyg för rammning. Den kördes rätt in i ingångens roterande dörr, med flera glas- och ramskador.  Polisen häktade mannen på plats och utreder nu ärendet. 

Taggar: Nyheter, Hem, Chevrolet

Kommentarer

#1
auiyjfyturyttg
2012-06-07 18:27

Är väl lika så bra.. dom behöver sig en omgång där borta..

#2
Neeraj
2013-11-18 21:32

These topics are so cosnifung but this helped me get the job done.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.