Bild
Nästa artikel

Mansory får dig att tycka till

GENÈVE 2009

För en bra sudd kan du få din Bugatti Veyron eller Bentley Continental GT Speed ordentigt omgjord. Sugen?

I över 20 år har företaget Mansory ägnat sig åt förädling av lyx- och extrema sportbilar. Den välbesökta montern skvallrar om att intresset för de många gånger galna produkterna finns, även om smakerna tydligt går isär.



Största bilen i montern är Chopster, baserad på en Porsche Cayenne Turbo S. Karossen är helt tillverkad av kolfiber. Taket är sänkt med 60 millimeter och karossen är breddad med åtta centimeter.

Motorn, redan i standardutförandet en biffig historia, är uppskrämd till makalösa 710 hk. Viktreduceringen talar Mansory lågt om, några siffror presenteras inte, men enligt tillverkaren skall den vara så stor att körbarheten påverkats avsevärt.



En annan trevlig bekantskap är Mansorys vidareutveckling av superbilen Bugatti Veyron. Även här har allt som går byggts av kolfiber. Motorn har man dock låtit vara ifred då få potentiella köpare spås anse att de strax över 1 000 hästkrafterna bilen har i standardutförande är i underkant.



Du som vill veta mer om Mansory, eller de kompletta ombyggnadspaket företaget tagit fram till Bentley Continental GT Speed eller Porsche 997 kan besöka deras hemsida. Adressen är www.mansory.com.
Taggar: Nyheter
Mansory får dig att tycka till
Mansory får dig att tycka till
Mansory får dig att tycka till

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.