Bild
Nästa artikel

Maybach ännu exklusivare

Nyheter

Vissa tycker inte att en Maybach är exklusiv nog och därför visas nya Zeppelin, en bil som bara byggs i hundra exemplar - till ett superexklusivt pris.

Att moderna Maybach aldrig fått samma exklusiva stämpel som huvudkonkurrenten Rolls-Royce har besvärat männen i Stuttgart, som nu lanserar en superexklusiv version kallas Zeppelin.
Bilen har extra-allt i utrustningsväg. Allt är naturligtvis superexklusivt, frånläderklädseln till pianolacken på instrumentpanelen. Man kan till och med styra lukten i kupén med en elektroniskt styrd doftbehållare (extrautrustning för 3950 euro plus moms).
Några hästar till har man dessutom klämt ur den turboladdade V12:an, som nu ger 640 hästar och 1000 Nm totalt. 20-tumsfälgarna har fått ny design, annars är det rätt svårt att identifiera Zeppelinmodellen. Skarpögda noterar dock att sidospeglarna fått annorlunda design och att namnet Zeppelin är ingraverad i kylarprydnaden.
Precis som vanliga Maybach kan Zeppelin beställas i 5,7 meters längd eller 6,2 meter. Den korta kostar 406 000 euro plus moms medan den förlängda kostar 473 200 euro plus moms. Försäljningen startar den 3 mars men skynda er innan de 100 exemplaren tar slut.
Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
Morthala
2013-11-18 17:50

Jag vet inte varff6r jag e4r be4st just nu och inte heller vem Kjell He4glund e4r bror till. Men det ff6rsta e4r ff6rste5s trveligt och jag uppmuntrar alla diskussioner om eventuella sle4ktskap. Men var det verkligen ingen som ville prata om korv?

#2
Bimal
2013-11-19 20:26

The hotsney of your posting shines through

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.