Bild
Nästa artikel
My Hummer is my home!

My Hummer is my home!

BOENDE

Iskalla Hummer H3 har fått nytt liv. Först efter att bilen gått ur produktion har den blivit användbar. Tänka sig.

Vad ska man egentligen ha en Hummer till? GM har lagt ned tillverkningen och själva bilarna känns ungefär lika moderna på gatorna som rullbandspelare i en gillestuga.

Tja, varför inte bygga lyxiga och energisnåla bostäder av dem?

Så tänker sig i alla fall Craig Hodgetts och HsinMing Fung på arkitektbyrån HPlusF i Los Angeles. De har rader av uppmärksammade projekt bakom sig (bland annat det renoverade Hollywood Bowl) och har nu skisserat en prefabricerad stålkonstruktion som kläs med åtta stycken Hummer H3-karosser, vilken sedan inreds med all tänkbar lyx. Huset är tänkt att bäras upp av betongpelare och solpaneler ska stå för energin. HummerHaus kallas skapelsen.

Läs mer på www.dornob.com

My Hummer is my home!
My Hummer is my home!
My Hummer is my home!

Kommentarer

#1
alex nygren
2011-08-20 07:04

troligen finns de som jobbar och skriver artiklar på automobil som inte hör hemma där..? automobil då tänker man på bilar direkt med de som skriver om bilar verkar inte kunna mycket om bilar och inte ens kunna skilja på bila och bil , sedan har de inte ens bilintresse verkar som, som just denna artikel just calle carlquist skriver , han har verkligen noll koll , först och främst detta modell ska byggas på kaross från h2 och inte h3 har man svårt och skilja och se skillnad på de två så bör man byta jobb , ser du inte det i bilden bytt jobb direkt, detta ser man genom öppningen på bakluckan, men inte konstigt med tanke på att du har inte ens provkörd en då skulle du inte skriva om att hummer är en omodern bil men inte konstig med tanke på att automobil säljer så dåligt bland de andra biltidningar ..... ju svaren hittar man i calle carquist artikel.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.