Bild
Nästa artikel

NÄSTA NUMMER: MAXAT MED TUFFA BILAR!

AUTOMOBIL 1.07 * I BUTIK NU!

Sprängfyllt med heta bilar i Automobil 1.07: Porsche 911 Turbo, Lamborghini Gallardo, Dodge Viper, Honda NSX, Caterham CSR - plus hur du kan köra i 340 km/h på landsväg. Lagligt!

A-TEST NYA PORSCHE TURBO.

Turbomodellen må ha tagit rollen som kryssningsmissil för långfärdsuppdrag vid sidan av de rejsigare GT3-modellerna. Men med 480 hästkrafter och nytt fyrhjulsdriftsystem finns det chans till rekord i A-testtabellerna.

A-TEST LIGHT LAMBORGHINI GALLARDO.

Äntligen svart på vitt vad den eldigaste italienaren förmår när den sätts på verkligt prov i A-testets olika moment och på Gotland Ring!

KLASSIKER HONDA NSX

Honda gjorde tvärtemot emot konkurrenterna när de skapade NSX: istället för att proppa den med hästkrafter och tekniska nymodigheter skapade de ett ändamålsenligt lättviktsbygge. Snart 17 år efter premiären har inte bilens attraktionskraft minskat ett milligram.

FLAT OUT PÅ LANDSVÄG. LAGLIGT!

Tänk dig 20 mil avstängd landsväg genom Nevadas öken. Tänk dig att vara kartläsare i en bil som är god för närmare 350 km/h - och som kommer att framföras i den hastigheten. Anders Hansson berättar om hur han hamnade i högerstolen i Open Road Racing - hur det går till, om bilarna och om hur det känns!

PROVKÃ-RNING CATERHAM CSR.

En mer omvälvande körupplevelse är svårt att tänka sig, rapporterar Anders Adolfsson som besökt fabriken och provkört det senaste utvecklingssteget i Seven-historian.

KÃ-PLUST! PORSCHE 944.

Automobils projektbil, den blå 968:an, har visat att det inte måste kosta miljoner att skapa en överdängare till banmötet. Och det bästa av allt: nästan allt vi tipsat om för Projekt 968 är överförbart till Porsche 944. Men handla inte förrän du läst vår köpguide - allt du måste veta om Porsches mest prisvärda modell!


MINNS DU OBC MANTORP?

Sverige hade kunnat få en superbil långt för Koenigsegg. Om bara planerna gått i lås för OBC Mantorp. Calle Carlquist berättar historien och har till sin hjälp en av konstruktörerna.

PROV DODGE VIPER SRT10.

Inte de små gesternas bil. Viper anmäler sin närvaro med dunder och brak och det tar en god stund att smälta intrycken.

DESSUTOM!

Isdera Imperator * Vi hyrde Porsche och körde på Ringen * De knasgeniala miljösuperbilarna * Entusiasten Hokan Cederberg * 53 tuffa bilar i A-testlistan
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.