Bild
Nästa artikel

Nissan bygger fler Juke-R

Nyheter

Det var under inspelningen av en kortfilm om Juke-R som flera frågade Nissans personal om dom fick köpa den på plats. Vart? Dubai så klart.

 

Juke-R var en konceptbil som baserades på Nissans modell Juke men som tog den kraftfulla motorn från GT-R:en. En motor på 485 hästkrafter till en "hipp" Crossover? Galet. Konceptbilen gjorde 0-100 på 3.7 sekunder och hade en toppfart på 257 km/h. Den otroligt begränsade produktionsmodellen ska dock uppgraderas med delar från 2012-års GT-R som har 545 hästkrafter.

Det var under inspelningen av kortfilmen "Desert Nemesies", där en Juke-R ställs mot tre sportbilar, som Nissan blev bemötta av flera intresserade kunder. Nissan har redan fått tre beställningar av bilar, två kommer från "högt stående och välrespekterade medlemmar" av Dubais samhälle. Produktionen är redan igång och leverans förväntas ske till slutet av sommaren.

Gareth Dunsmore, marknadsföringsansvarig för Juke berättar: "Reaktionen vi fick i Dubai var otrolig - folk gjorde erbjudanden på orginalet ute på gatan!"

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.