Bild
Nästa artikel

Nya BMW Z4

Nyheter

Nu är nya BMW Z4 officiell. Den nya roadstern har hårt tak och i sitt snabbaste skick accelererar den 0-100 km/h på 5,1 sekunder.

Plåttaket (i aluminium) fälls ner och upp på 20 sekunder och till en början erbjuds Z4 med raka sexor i tre olika storlekar. Den starkaste, sDrive35i, har den turboladdade treliterssexan på 306 hästar och med dubbelkopplingslåda accelererar den 0-100 km/h på 5,1 sekunder.
Z4 har blivit större, rejält så. Den nya modellen är 424 cm lång, hela 15 cm mer än förut. Det innebär bättre innerutrymmen och ett förbättrat bagageutrymme (på 310 liter). Bilen har även växt på andra ledder och välväxta tackar för att den inre takhöjden växt med hela 44 mm.
Inredningen är riktigt snygg och man har vidareutvecklat den lite strama inredningen från föregående generation.
Navigationssystem med en stor skärm finns och numer innefattar det även ett minne på 12 GB där man bland annat kan lagra sina mp3-filer.
Man kan välja mellan tre olika växellådor; sexväxlad manuell eller automat eller en sjuväxlad dubbelkopplingslåda.
Elektroniskt styrd fjädring, benämnd Adaptive M Suspension, finns som tillval och dämpningen kan ställas i tre olika steg. dessutom går det att sänka markfrigången med 10 mm.
Det finns ännu inga priser på nya Z4
Taggar: Nyheter
Nya BMW Z4
Nya BMW Z4
Nya BMW Z4
Nya BMW Z4
Nya BMW Z4
Nya BMW Z4
Nya BMW Z4
Nya BMW Z4
Nya BMW Z4
Nya BMW Z4
Nya BMW Z4
Nya BMW Z4
Nya BMW Z4

Kommentarer

#1
Leif Carlsson
2009-01-16 17:41

Den är ju sjukt snygg! Äntligen har BMW fått till en snygg Z4. Både den och Z3 har ju haft ett udda utseende tidigare. Vill ha...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.