Bild
Nästa artikel

Nya Jaguar XJ

Spy shots * Automobil Secret Service

Med en bilvärld i kris måste det till djärva satsningar för att överleva. Här är Jaguars nya limousin XJ under utveckling.

Den nya modellen baseras på en vidareutvecklad variant av aluminiumramen från nuvarande XJ. Utseendet blir dock radikalt förändrat och den nya modellen påminner om Aston Martin rapide med en lång slank coupeliknande taklinje.
Det kanske skrämmer bort en och annan av det traditionella kunderna, men eftersom de inte tillnärmelsevis är tillräckligt många för att få ekonomi i tillverkningen måste Jaguar locka nya kundgrupper.
Strålkastarna påminner om de på XF medan baklyktorna får LED-dioder och en spännande form. Interiören påminner om den i XF, men blir ännu lyxigare och får förhoppningsvis en del detaljer som särskiljer modellen från småsyskonen.
Nya XJ lär också bl den första modellen i Jaguars modellflotta som får hybriddrivlina. De övriga motorerna blir en V6, en sug-V8 och en kompressorladdad V8 samt en turbodiesel.
Taggar: Nyheter
Nya Jaguar XJ
Nya Jaguar XJ
Nya Jaguar XJ
Nya Jaguar XJ
Nya Jaguar XJ
Nya Jaguar XJ
Nya Jaguar XJ
Nya Jaguar XJ

Kommentarer

#1
Boney
2013-11-18 05:27

c4ven om debatte4mnena kan vara inaresstnta retar jag mig pe5 att de som har ne5got att se4ga ve4ldigt se4llan fe5r utveckla sina synpunkter. Det verkar vara se5 att de prioriterar fart i diskussionen framff6r att man fe5r motivera sina e5sikter/ste4llningstaganden eller ff6rdjupa sig i e4mnet.

#2
Addy
2013-11-18 13:16

Haha, shouldn't you be charging for that kind of knewgodle?!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.