Bild
Nästa artikel
Nya laptops från Lamborghini

Nya laptops från Lamborghini

Snabbsurf

Lamborghini släpper tillsammans med Asus en ny version av sina tidigare bärbara datorer. Inspirationen till utseendet är hämtat från bakpartiet Gallardo och Murciélago.

Den nya laptopen från Asus-Lamborghini släpptes i samband med teknik-konventet i Taipei, Taiwan som pågår denna vecka och är en uppföljning på tidigare framtagna datorer. Denna modell heter VX6 och levereras i två olika utföranden, antingen med 12.1 eller 15.6-tumsskärm.

Tekniska specifikationer består av en nyframtagen Intel-processor, Atom D525 på 1,8 Ghz, USB 3.0. Grafikkort Nvidia ION 2 (lämpar sig väl för spel såsom GTR) och ramminnet uppgår till 4 GB. Lamborghini vill inte bara ha en kraftfull dator teknikmässigt utan satsar på integrerade högtalare från Bang & Olufsen.

Caset pryds utav en stealthliknande design med baklysen hämtade från bilmodellerna. Om modellen kommer till Sverige är oklart, likväl om extrautrustning är möjlig.

Taggar: Nyheter, Hem
Nya laptops från Lamborghini
Nya laptops från Lamborghini

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.