Bild
Nästa artikel

Nya Maserati Quattroporte

Nyheter

Här är ansiktslyfta Maserati Quattroporte. Nya motorer, LED-ljus och en mer ergonomisk mittkonsol är saker som entusiasterna har väntat på.

Efter fem år är det dags att uppdatera QP, Quattroporte, och det sker med hjälp av lysdioder och en ny motor. Modellen kommer numer i två versioner, Quattroporte och Quattroporte S. Vanliga QP behåller 4,2-litersmaskinen på 400 hk medan S-versionen får den nya 4,7-litersrovan på 430 hästkrafter. Båda modellerna får en sexväxlad automat från ZF som standard.   
Den skarpögde ser även att exteriörer har förändrats något: Lysdioder i fram- och bakljus, nya sidospeglar, fälgar och grill från GranTurismo utmärker den nya Quattroporte.
På insidan märks en uppstädad mittkonsol där ergonomi har dikterat placeringen av kontrollerna. Det tackar vi för. Maserati har även utvecklat sitt multimediasystem där även navigationssystem ingår.
Nya Quattroporte presenteras på ett antal VIP-event under sommaren och säljstart blir i september.
Taggar: Nyheter
Nya Maserati Quattroporte
Nya Maserati Quattroporte
Nya Maserati Quattroporte

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.