Bild
Nästa artikel

NYTT MAXAT NUMMER!

AUTOMOBIL 2.07 * I BUTIK NU!

ISJAKT MED 4 TURBOTROLL.


De fyra tuffaste småbilarna gör upp om mästartiteln i Automobils A-match:
* Audi S3 med 265 hk
* Mazda 3 MPS med 260 hk
* Mini Cooper S med 175 hk
* Volvo C30 T5 med 220 hk
Resan går på vindlande småvägar till isbanorna i Älvdalen och för en gångs skull är både resan och målet målet med resan!

FORD GT 40.

Tidernas kanske häftigaste racerbil nytillverkas i Sydafrika. Stort reportage om Ford GT40 från Bailey Edwards.

Och du har gissat rätt - det är GT40 du kan lyssna till i ljudfilen (ladda ned från högerspalten och glöm inte att skruva upp volymen!)

A-TEST ALFA BRERA 3,2 Q4

Hur står sig den läckra italienaren mot konkurrenter som Audi TT 3,2 och BMW Z4 Coupé 3,0? Bara Automobils A-test ger svar!

Kommissarie Lynleys tjänstebil - vi hör kört den!

Nästan åtminstone. I Västerås hittade Calle Carlquist en makalöst fin Bristol 407 från 1962 med Chrysler-V8 på 5,1 liter.

Dags för bus!

Honda Civic Type R hör till det rivigaste marknaden bjuder. Men slå inte till förrän du läst vår Köplust!-artikel och lärt dig allt som fällor och fel.

Jarlmark!

Automobils testchef Jonas Jarlmark är tekn lic i fordonsdynamik och raceingenjör. Hans roliga kunskaper får du del av på vår nya tekniksida!

UNDER SKALET PÅ R8.

En djupdykning i Audis supersportbil. Är den verkligen släkt med Gallardo? Och i så fall hur? Och vad betyder egentligen "space frame"?

PENSIONÄRER SOM RÃ-JER!

Oldtimer Grand Prix på Nürburgring är inte någon sömnig pensionärsträff - de är klassiska fullbloden går på fälgkanterna runt banan.

NYFIKEN PÅ OPEL GT?

Läs vår presentation av utmanaren till Mazda Miata. Turboladdad fyra på 264 hk bådar gott!
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.