Bild
Nästa artikel

Opel Astra för USA

Spy shots * Automobil Secret Service
Tittar man närmare på bilderna kan man skönja detaljer som formen på de nya baklamporna, som skymtar under tejpen. Skarpögda kan också se att bilen har fått kromutsmyckningar på dörrhandtagen, en del av strategin att öka premiumkänslan i Opel.
Opel fortsätter dock med sidoblinkers i framskärmarna iställer för att installera dem i sidospeglarna som så många konkurrenter har gjort.
GM kommer att år 2010 för första gången introducera modellen på USA-marknaden under namnet Saturn Astra, ett resultat av de skenande bränslepriserna och den ökande efterfrågan på små snåla bilar som skett på GM:s hemmamarknad under den senaste tiden.

HAR DU MER INFO OM HEMLIGA BILAR?

Har du fotograferat en hemlig bil?

Har du mer info om denna eller någon annan hemlig bilmodell?

Mejla red@automobil.se eller ring 08-736 12 42.

Taggar: Nyheter
Opel Astra för USA
Opel Astra för USA
Opel Astra för USA
Opel Astra för USA
Opel Astra för USA
Opel Astra för USA

Kommentarer

#1
Biswajit
2013-11-20 11:28

Me5ste he5lla med ovanste5ende om de udda komrtneamer som dyker upp emellane5t. Get a life people! Gillar ni inte det ni le4ser- sluta le4s.Och hur kan ni orka ifre5gase4tta sme5saker hela tiden- jag ff6rste5r inte?c4lskar den good feeling du sprider Petra och ff6rste5r helt syftet med din blogg, tycker snarare att det e4r sve5rt att ff6rste5 de som yppar sina innersta tankar pe5 ne4tet ff6r allme4n beske5dan. Fortse4tt det du gf6r, det e4r superbt! :)Kram se5 he4r pe5 sf6ndagenLinda

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.