Bild
Nästa artikel

Paganis titanracer

GENÈVE 2009

Zonda R är salongens mest raceinspirerade superbil. Din för knappt 17 miljoner!

Pagani Zonda R är din för bara 16,8 miljoner kronor och dryper av raceteknik i varje tum och ser ut så man baxnar. "En trackday-version" av den mycket populära Zonda F" som presentationen i all enkelhet lyder .

Zonda R är byggd kring en centralram i kolfiber och titan, med en 6-liters AMG V12 på 750 hk bakom stolarna. R väger inte mer än 1 070 kg, tack vare fjädring i extrema lättviktsmaterial. Varje skruv och bult i bilen är gjord av titan. Vikteffekten blir därefter, ca 1,5 kg/hk!

Fjädring och spoilers kan justeras i depån efter bantyp och behov, skalstolarna från Toora (i kolfiber) skräddarsys efter beställaren och uppfyller internationella bilsportförbundets FIA:s alla regler och är försedda med fempunktsbälten. Störtburen är gjord av krommolybden. Antispinnsystem och ABS-systemets ingrepp i bromsfunktionen kan regleras steglöst.


0-100 km/h tar ca 2,7 sekunder och toppfarten anges till 350 km/h. Imponerande - men uppenbarelsen i sig är värd ett salongsbesök bara den!
Taggar: Nyheter
Paganis titanracer
Paganis titanracer
Paganis titanracer
Paganis titanracer
Paganis titanracer
Paganis titanracer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.