Bild
Nästa artikel
Prinsen av Monaco auktionerar bilar

Prinsen av Monaco auktionerar bilar

Nyheter

Vad sägs om en 1971-års Fiat 500, eller en GMC CCKW 3A1 6x6 från 1943, eller en Mercedes-Benz 500 SEC AMG från 1983, eller en...

Prins Albert II av Monaco ska omorganisera hans massiva bilsamling på över hundra bilar som hans bortgågna far Prins Rainier III samlade på sig under sin livstid. "Omorganisering" betyder i det här fallet att 38 stycken av de billigare och mindre eftertraktade bilarna auktioneras bort utan minimumpris.

Den 26 juli kommer Artcurial Motorcars  autkionera bort bilarna i Monaco. Prinsen verkar inte ha någon ångest över att auktionera bort sin fars bilar utan kommenterar: "Tillsammans etablerade vi en privat samling av klassiska bilar som står mig särskilt nära om hjärtat. Jag vill nu lägga till några nya bilar till samlingen."

På bild ser vi en Bentley S1 Berline som uppskattas gå för mellan 25 000 - 35 000 euro och som troligtvis är våran favorit. Fast Dodge Dart och Chevrolet Camaro från 1964 respektive 1973 ser ju också ut som roliga bilar. Eller kanske...

Hela samlingen hittar du här.

Kommentera: Hittar du en favorit?

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.