Bild
Nästa artikel
Renault visar Twingo RS

Renault visar Twingo RS

Nyheter

Det fullständiga modellnamnet blir Twingo RS Red Bull Racing RB7 och visas i samband med ett pressmeddelande om att Megane R.S. kommer produceras.

Twingon kommer börja säljas i juni och endast i tio länder runt Europa. Precis som den liknande modellen Clio RS som hyllade Renaults Formel 1-satsning så får Twingon utstående design från Renault Sport. Bland annat en framdelsstyling och vertikalt placerade logor mot en svart bakgrund.

Modellen får också flera ändringar bak, som större hjulhus och diverse delar till exteriören. Pearlescent Black kallas färgen och kommer med Sirius Yellow på utvalda delar på bilen. 

Interiören får ett liknande färgschema på styret, sättena och instrumenteringen.

Renault visar Twingo RS
Renault visar Twingo RS
Renault visar Twingo RS

Kommentarer

#1
Beemweemfem
2012-06-02 12:14

Rolig liten bil, men säkert ingen större skillnad från en vanlig Twingo - bara mer image och dyrare...

#2
Leif Hurtig
2012-06-04 01:35

Nja, 133 hk istället för 75 gör ju en viss skillnad...
Dyrare, visst! Även starkare renaultmotorer kostar pengar. Och det skiljer definitivt en hel del i chassiesättningen, så det är ingen dekaltrimning.
R.S står för RenaultSport, som har tagit fram denna motorvariant och även levererar motorer till fyra stall i Formel 1, om det är bekant?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.