Renault visar Twingo RS

Renault visar Twingo RS

Publicerad 2012-06-01 08:56
Nyheter

Det fullständiga modellnamnet blir Twingo RS Red Bull Racing RB7 och visas i samband med ett pressmeddelande om att Megane R.S. kommer produceras.

Twingon kommer börja säljas i juni och endast i tio länder runt Europa. Precis som den liknande modellen Clio RS som hyllade Renaults Formel 1-satsning så får Twingon utstående design från Renault Sport. Bland annat en framdelsstyling och vertikalt placerade logor mot en svart bakgrund.

Modellen får också flera ändringar bak, som större hjulhus och diverse delar till exteriören. Pearlescent Black kallas färgen och kommer med Sirius Yellow på utvalda delar på bilen. 

Interiören får ett liknande färgschema på styret, sättena och instrumenteringen.

Artikeln har
2
kommentarer

Nja, 133 hk istället för 75 gör ju en viss skillnad...
Dyrare, visst! Även starkare renaultmotorer kostar pengar. Och det skiljer definitivt en hel del i chassiesättningen, så det är ingen dekaltrimning.
R.S står för RenaultSport, som har tagit fram denna motorvariant och även levererar motorer till fyra stall i Formel 1, om det är bekant?

Rolig liten bil, men säkert ingen större skillnad från en vanlig Twingo - bara mer image och dyrare...

Skriv ny kommentar

Skriv ny kommentar

  • Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
Genom att skicka detta formuläret, så accepterar du Mollom integritetspolicy.
Senaste nytt

Klicka här för att se hela listan med återförsäljare av tidningen Classic Cars. Vi finns hos 1418 handlare runt om i landet. Hoppas att du hittar en nära dig! 

Följ Automobil på Facebook

Få vårt nyhetsbrev gratis

Klassiker från Klassiker

Picnic UK style

Logga in för att kommentera