Bild
Nästa artikel
Resultat: STCC och TTA

Resultat: STCC och TTA

Nyheter

Nackdelen med två racingserier i Sverige, tävling på samma helg - men det innebär också den dubbla spänningen. Här är resultaten från Göteborg och Sturup!

STCC spenderade helgen på Sturup där vi under det första racet kunde se Engström ta pole och även vinna det första racet. I det andra racet var det dock dansken Michel Nykjaer som var snabbast med sin Chevrolet och där Johan Kristoffersson kom tvåa och Rickard Rydell trea. 


I Fridhamnspiren på Göteborg City Race med TTA så kom enligt seriens Facebook över 9000 människor och såg den täta racingen. Tyvärr körs bara Swedish GT och TTA i Göteborg till skillnad från på de andra banorna, men de två serierna gjorde sitt bästa för att underhålla publiken ändå!

Serieledande Fredrik Ekblom fick det jobbigt efter att ha hamnat av banan efter kontakt med Daniel Haglöf, istället var det Thed Björk som sågs i ledningen. Göteborg City Race är en väldigt liten bana vilket ledde till många kolissioner och en stark närvaro av säkerhetsbilen. 

Men Fredrik Ekblom kämpade sig imponerande upp till en femte plats och Björk kom etta, med Axel Danielsson, Robert Dahlgren och Daniel Haglöf bakom sig. Mycket Volvo i toppen!

Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
Larisa
2013-07-15 00:50

Le4s under rubriken Ide9er om kntkaot med Uppsala Universitet, Institutionen ff6r Nordiska spre5k, dagens datum.I fortse4ttning kommer rapport om detta e4rende att finnas under rubriken Mf6ten.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.