Bild
Nästa artikel

TIDERNAS SUPERBILAR - PÅ SVENSKA VÄGAR!

AUTOMOBIL 6.07 * NU I BUTIK

A-TEST FORD GT

Det tog ett tag innan den hittade in i Automobils A-test, men nu har Ford GT fått visa vad den går för i kurvtestet, A-sprinten och alla de andra testmomenten.

KLASSIKER FERRARI F40

Det är inte accelerationen eller toppfarten i sig som är det unika med Ferraris 1980-talsikon. Det är helheten. En bil byggd helt utan kompromisser. Med de vassaste komponenterna och de ädlaste resurserna. Vi kör ett svenskt exemplar på svenska vägar.

PROVKÃ-RNING BMW M5 TOURING

Emotsedd sedan länge och av många - kombiversionen av BMW:s familjesportis. Men var det verkligen grusvägar i Bergslagen den var tänkt för?

FÃ-RARSKOLA DE LUXE 

Hos Palmersport kan man lära sig köra bil - snabbt. Vår utsände kände sig brusig i huvudet flera dagar efteråt, men snabbt gick det.

KÃ-PLUST! PORSCHE 928

Intresset för Porsches grandiosa GT-vagn har vänt och priserna har slagit i botten. Nu är det läge att spana in rätt exemplar, men först efter att ha läst vår noggranna genomgång av 928:s fel och förtjänster.

PROVKÃ-RNING JAGUAR XJ

Här är modellen som oförtjänt har hamnat i skuggan av sig själv. Men Jaguars XJ-serie bör ingen lyxbilsspekulant hasta förbi, rapporterar Automobils provförare i England.

DESSUTOM!

- Lyckas vi täppa till rosthålen på Projekt 2,3-16?
- Vilken blir din favorit bland de 51 Ferrari-modellerna i vår historiska exposé?
- Varför lanserar BMW sitt lyxbilskoncept i Kina?
- Vad har Anders Adolfsson gjort med sina 993-fälgar?
- Hur kunde Øyvind Lund köpa en Alfa GTV6 i stället för ett nytt badrum?
Alla svar i Automobil 6.07!
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.