Bild
Nästa artikel

Travis Pastrana tar världsrekord i hopp med rallybil

VANSINNE

Galenpannan och förargeniet Travis Pastrana satsar på direktsänt världsrekord på nyårsafton. Spänn fast dig, för nu blir det åka av!

Med fyra segrar på raken i Rally America Championship, nio guld i X-Games och den första i världen att göra dubbel bakåtvolt på motorcykel är det få som tvivlar på att Travis Pastrana kommer att misslyckas med sitt världsrekord.

Planen är att hoppa över 171 fot med sin Subaru Impreza. Mellan rampen och landningen kommer Indiska Oceanen att vara. Tränat har han gjort i ödemarken och rampen kommer att specialbyggas på en mängd flottörer som placeras mellan 200 och 300 fot från strandkanten. Hur långt det blir beror på väder och vind. Platsen är Long Beach.

Du som vill se rekordförsöket live kan klicka dig in till spoprtkanalen ESPN:s hemsida, där hela spektaklet kommer att sändas i högupplöst direktsändning.

Vill du veta mer om Travis Pastrana - en av Red Bulls vassaste extremsportprofiler - klickar här!

Här hittar du en intervju med Travis Pastrana där han berättar om rekordet.
Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
KaL
2009-12-29 21:39

Tänkte bara tipsa om att ESPN America visar detta live också, Torsdag natt 05.00

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.