Bild
Nästa artikel
Världens dyraste krasch?

Världens dyraste krasch?

Nyheter

Ett oerhört sällsynt exemplar av Ferrari 250 GTO har varit involverad i en krasch i centrala Frankrike, en krasch som beskrivits som den dyraste någonsin för en bil.

Ägaren och amerikanska affärsmannen Christopher Cox körde bilen när en annan bil försökte köra om men något gick snett och både förarna och bilarna ådrog sig skador. 

Cox verkar ha klarat sig oskadd, men hans fru rapporterats ha brutit sitt ben medan två personer i den andra bilen togs till sjukhus. Cox var i Frankrike för att ta del av 50-årsfirandet av Ferrari 250 GTO och en del av firandet var den stora paraden i början av Le Mans Classic som syns på bilden ovan. 

39 exemplar av modellen byggdes och värdet fortsätter att gå upp. Craig McCaw köpte nyligen en modell gjord för Stirling Moss till priset 35 miljoner dollar. 

Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
auiyjfyturyttg
2012-07-12 16:19

Trodde man var mycket mer rädd om en ovanlig bil för 30+ miljoner men tydligen så behandlar man dom lika väl som KVD bilarna

#2
PerEldh
2012-07-13 13:15

Det är ju helt underbart att bilarna fortfarande används trots sina värden. Var nere i Champagne förra veckan och såg alla bilar inkl. Joakim Bonniers gamla, nu förolyckade bil. Mina bilder o filmer återfinns här:
http://rejsa.nu/forum/viewtopic.php?t=82041

#3
Chrille M.
2012-07-16 08:59

Till auiyjfyturyttg:

Bilarna kostar 30+ miljoner DOLLAR alltså över 200 miljoner kronor !

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.