Bild
Nästa artikel
Appen för dig - Automobil Classic Cars

Appen för dig - Automobil Classic Cars

Digital läsning

Vi lanserar nu appen Automobil Classic Cars, ett digitalt projekt som enbart riktar sig till dig som älskar klassiska sportbilar. De bästa artiklarna från tidningen Automobil. Du hittar alla artiklarna i vår app!

Gillar du klassiska sportbilar och vår journalistik ska du självklart ladda ner vår app med de bästa bilporträtten. Så här gör du för att läsa Automobil Classic Cars digitalt i din smartphone eller på din lästplatta:

 

1. Ladda ner applikationen Automobil Classic Cars. Antingen söker du i App Store eller Google Play, alternativt fotograferar du QR-koden här nedan med en QR-läsare. Om du läser detta på din Android, iPhone eller iPad kan du klicka direkt på QR-koden som länkar dig vidare.
2. Installera appen, öppna den och klicka på en tidning för att ladda ner den.
3. Skapa ett konto där dina tidningar kommer att lagras. Att skapa ett konto går snabbt och smidigt.
4. Läs och njut. Du kommer hädanefter åt alla dina tidningar via ditt konto, oavsett om du surfar med mobiltelefon eller läsplatta och skulle du behöva installera om appen går inga tidningar förlorade.

 

QR-kod:
Använd en QR-läsare för att läsa av QR-koden här nedan. Om du surfar från Android, iPhone eller iPad länkas du direkt till nedladdningen av Automobil Classic Cars-appen. I dagsläget är applikationen inte kompatibel med Blackberry, Nokia Meego eller Windows Phone och vi har heller inga utvecklingsplaner för dem i den närmsta framtiden. 

 

qr_acc_0.png


Funktioner:

När du ser ett plustecken finns bildspel eller videoklipp kopplade till artikeln.

Du kan även öppna texten i ett läsläge, vilket gör det mer behagligt att läsa långa texter. Här kan du även förstora texten.

 

Prisläget:

Vi testade först en prenumerationslösning men har nu valt att förpacka dem allihop i appen och istället ta 69 kronor för den. Endast en krona per porträtterad bil!

 

Andra möjligheter att läsa Automobil Classic Cars:

Automobil Classic Cars publiceras även som en ny sportbil varje vecka i magasintjänsterna Readly samt Ztory. Två appar där du som kund läser obegränsat med magasin varje månad till en fast kostnad. Missa inte Automobil Classic Cars!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.