Bild
Nästa artikel

Automobil 1.10 - UTE I BUTIK!

Tidningen

SPOTLIGHT
Åtta millar över? Lägg det på en av de läckraste racerbilar som byggts.
Med i köpet får du en historik som heter duga. Touring Superleggera!  

FRONT
Redaktionens blodhundar har nosat upp de häftigaste prylarna, bästa böckerna samt roligaste nyheterna. Allt toppat med gräddan av sportbilar.

DUELL
Niklas och Daniel stiftar bekantskap med CCR Evolution - ett väsen som
suger musten ur vem som helst. Exakt så här bra är den svenska superbilen!

PROV
Anders Adolfsson förtrollas av billiga hästkrafter under första provkörningen av Seats midimonster. Platsen är den nyinvigda banan Castelloli.

PROV
Calle Carlquist ger järnet i Renaults busbil nummer ett. Första intrycket lovar stort och körglädjen går inte att ta miste på. Har fransmännen hittat hem?

A-TEST
Busbilar för alla plånböcker. Tokspralliga Mini Works och Mazda 3 MPS möter nykonfirmerade Octavia RS och Golf GTI. Sisten till banan pröjsar soppan …

BYGGET
På andra sidan norska gränsen hittar vi Nordens häftigaste Alfa Romeo. Frode Myhr är den norske designern som byggt sin drömbil - en ovanligt elak Giulia.
 
PROV
Calle Carlquist gräver ner sig i tekniken bakom BMW:s första riktiga miljöbil. Självklart bjuds du även på körintryck, direkt från soliga Miami.   


DE BÄSTA
Automobil listar de bästa bilarna från de senaste 50 åren. För att vi inte skall tappa bort dig i drömlandet presenterar vi även några supersura citroner.
.
PORTRÄTTET
Magnus Wallner träffar mannen som bygger exakta kopior av Fords legendariska modell GT 40. Garaget på Västkusten är en replikafabrik utan motstycke.

KÃ-PGUIDE
Redaktionens Porschefantast ger dig köpguiden du inte kan vara utan. Du som skall köpa Porsche bör läsa detta om du vill ha ett problemfritt ägande.

PRYLAR
Julklapparna du vill ge dig själv. Här finner du allt från bilbana och bok till kolfiberlampa och radiostyrd bil för strax under 40 000 kronor! Har du varit snäll?

KLASSIKER
Få bilar förpackar en V12 på samma eleganta sätt som Ferrari 365 GT4 2+2 och Lamborghini Espada. Häng med Calle till bardisken för en lektion.  

TEKNIK
Daniel Ã-stlund berättar rubbet om det som rinner i dina ådror. Här berör vi allt från den renaste miljösåsen till den styggaste racevätskan. Vilken soppa!
 
KÃ-RSKOLAN
Carrera Cup-föraren Christer »Cralle« Lindholm guidar till toppfart när underlaget inte är det bästa. Detta skall du tänka på när du ger fullt på vintervägarna!

COLLECTION
I finanskrisens tecken ger vi dig en första inblick i Automobils nya projektbil, efter Porsche »Smurfen« 968 och Mercedes »Projekt 2,3-16« Benz! Vad månne bliva?!

REPLAY
Konstruktionen knakar illavarslande när ni dyker ner i Fuchsröhre. Stefan Bellof är på hugget och du hoppas att ni kommer hela vägen i mål. Rekord på gång!

Taggar: Tidningen
Automobil 1.10 - UTE I BUTIK!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.